Reglement - Règlement

Nederlands

Publicatie resultaten Show - Publication des résultats d'Exposition

Français

 

Van binnen-en buitenlandse CAC/CACIB tentoonstellingen + alle grote evenementen, worden de resultaten gepubliceerd indien de eigenaar(s) van de hond(en) lid is van de KBDC.

 

De behaalde resultaten moeten ten laatste 14 dagen na de tentoonstelling zijn toegekomen bij de webmaster. Resultaten die na de vooropgestelde termijn toekomen worden niet meer gepubliceerd.

 

Voor binnenlandse tentoonstellingen wordt het op prijs gesteld dat u als deelnemer de volledige uitslag van de show doorgeeft aan de webmaster.

 

Voor buitenlandse tentoonstellingen indien de eigenaar(s) van de hond(en), KBDC lid is en dit zelf aanvraagt met de nodige bewijzen bijgevoegd.

 

Als de eigenaar(s) van een BOB of BIS, lid is van de KBDC kan de foto van desbetreffende hond op de website geplaatst worden als de eigenaar(s) van de hond dit persoonlijk aanvraagt.

 

Alle resultaten van binnen- en buitenlandse tentoonstellingen + grote evenementen, kunnen opgestuurd worden naar :

Commissaris Tentoonstellingen

 

Uitslagen van open tentoonstellingen, noch BOB of BIS, zullen niet vermeld worden.                         

 

Nederlands

Publicatie resultaten Africhting - Publication des résultats de Travail

Français

 

De resultaten van GHP/WGH/GP wedstrijden en alle andere proeven met betrekking tot de africhting, gehouden binnen de KBDC, komen automatisch op de website.

Van binnen-en buitenlandse GHP/GP wedstrijden en CACT/CACIT wedstrijden + alle grote evenementen, worden de resultaten gepubliceerd.

Voor buitenlandse wedstrijden indien de eigenaar(s) van de hond(en), KBDC lid is en dit zelf aanvraagt met de nodige bewijzen bijgevoegd en dit ten laatste 14 dagen na de wedstrijd.

De behaalde resultaten moeten ten laatste 14 dagen na de wedstrijd zijn toegekomen bij de webmaster. Resultaten die na de vooropgestelde termijn toekomen worden niet meer gepubliceerd.

Als de eigenaar(s) van een Dagwinnaar of beste A-B-C hond, lid is van de KBDC kan de foto van desbetreffende hond op de website geplaatst worden als de eigenaar(s) van de hond dit persoonlijk aanvraagt.

Alle resultaten van binnen- en buitenlandse GHP/GP wedstrijden + grote evenementen, kunnen opgestuurd worden naar :

Commissaris Africhting